بازرسی از خبازی ها

  • 1- نام سازمان : فرمانداری سنندج
  • 2- واحد : تعزیرات آرد و نان
  • 3- عنوان فرآیند : نظارت بر كلیه خبازان سطح شهر و كارخانه های آرد سازی
  • 4- هدف از اجرای فرایند : كنترل كمی و كیفی نان های تولیدی در جهت رفاه حال شهروندان
  • 5- خدمت گیرندگان : عموم مردم (شهروندان)
  • 6- خدمت دهندگان : تعزیرات آرد و نان استان – تعزیرات آرد و نان شهرستان – اداره غله – كارخانه های ارد سازی – كلیه خبازان – ستاد توزیع آرد – فرماندار – معاونت – امور اداری – ماشین نویسی - دبیرخانه
  • 7- مدارك و اطلاعات مورد نیاز : گزارش بازرسین – بعد از جمع بندی در جلسات كمیسیون مطرح متناسب با تخلف تصمیم لازم گرفته شود .
  • 8- شرح مراحل انجام فرآیند :(با ذكر زمان)
    • 8-1- ارائه گزارش بازرسین
    • 8-2- طرح در جلسه
    • 8-3- تنظیم صورت جلسه
    • 8-4- امضاء حكم توسط رئیس كمیسیون
    • 8-5- ابلاغ به خبازان متخلف (یك روزه)
      فهرست عناوین فرآیندهای دارای ارباب رجوع فرایند بازرسی از خبازی ها
      ردیفصاحبان فرایندسمتمسئولیت و اختیارات
      1 محمد ابراهیم زارعی فرماندار  رئیس تعزیرات
      2 محمد رضی نافعی دبیر تعزیرات مسئول فرآیند – كنترل كار بازرسان – هماهنگی و تشكیل جلسات تعزیرات
      3 شاهین كردی نامه رسان  
      4 صمصام جهانبخشیان ماشین نویس و دبیر خانه  
      5 علی غفاری بازرس تعزیرات  
      6 خالد اولیایی بازرس تعزیرات  
      7 مصطفی خسروی بازرس تعزیرات  
      8 بهزاد درودگر بازرس تعزیرات  
      9      
      10      
  • 9- قوانین و مقررات : آئین نامه كمیسیون تعزیرات
  • 10- نوع فن آوری مورد استفاده در اجرای روش : خودرو – رایانه
  • 11- مدت زمان انجام كار : 10 دقیقه
  • 12- نمودار جریان فرآیند :